Cookie [false/7]

Our website uses cookies to improve your experience.

Borang Maklumat Hubungan

Dark mode Logo


Dark Mode

Default Image

timeago

Post Berkaitan

ticker[recent/5]
PDPC

PDPC - RBT Tingkatan 1 : 4 1 2 Teknik Lakaran Piktorial ~ Perspektif 3 Titik

Panduan Menghasilkan Lakaran Perspektif 3 Titik Menggunakan Kaedah Grafik Langkah Demi Langkah Yang Mudah Difahami. Semoga Penghasilan Video Ini Dapat Membantu Guru, Murid-murid Dan Ibu Bapa Untuk Memahami Dengan Lebih Jelas Di Mana Sebelum Ini Ianya Dianggap Sukar Untuk Dihasilkan

 

Sesungguhnya Komen, Like, Share Dan Subscribe Yang Diberikan Memberikan Peransang Lagi Kepada Saya Untuk Menghasilkan Video PDPC Dan Pendidikan Yang Bermutu Untuk Dikongsi Bersama.


 


Yu. Suffi Yusof

Seorang guru yang sangat obses dengan dunia pendidikan digital dan pertanian moden. Memiliki minat mendalam dengan dunia grafik, penerbitan video, animasi dan pengurusan sumber manusia.Terus menyumbang selagi hayat dikandung badan. Biar jasa jadi kenangan.

Catat Ulasan

111

Ahli Berdaftar

36

Youtuber Aktif

216

Video Pendidikan

108

Pelajar Maya

1

Laman Utama